24 maj, 2013

Pratbubblor är en av världens bästa språkbloggar 2013!

Trots att hektiska maj har gjort publiceringstakten här på bloggen trist gles (vilket vi är ledsna för) har språkportalen Bab.la nominerat Pratbubblor till årets bästa proffsblogg om språk! Vi är naturligtvis djupt hedrade över att bli nämnda tillsammans med storheter som Grammar Girl, Johnson på The EconomistMoxDer Spiegel och Språktidningen. I listan över de 100 bästa proffsbloggarna finns terminologer, översättare, tolkar, lingvister och andra som skriver om språk i arbetet. De flesta är på engelska - Pratbubblor och Språktidningens blogg är faktiskt de enda svenskspråkiga bloggarna som är nominerade.

Men för att vi ska kunna kamma hem det fina priset som årets proffsblogg om språk så måste du in och rösta på oss! Röstningen är öppen fram till den 9 juni. In och rösta nu!

Det finns dessutom fler priskategorier att hitta oändlig språkinspiration i - årets blogg om språkinlärning (bl.a. Tjuvlyssnat), årets Facebooksida om språk (bl.a. Språkrådet) och årets språktwittrare (bl.a. Erik Hansson och Tess Whitty). Varför har inte dygnet fler timmar?

1 kommentar: