05 mars, 2015

Nu går Pratbubblor i pension

Kära läsare!

För drygt fem år och runt 900 blogginlägg sedan föddes Pratbubblor. Min föregångare Malin tyckte att vi behövde ett trevligt ställe för språkliga iakttagelser och funderingar. Det är ungefär så Pratbubblor har fungerat till idag. Men under de här åren har Språkkonsulterna bara vuxit och vuxit, och Pratbubblor har börjat känna sig lite vilsen och osäker bredvid våra andra sociala kanaler som kommit fram. Det där Facebook-inlägget, hade inte det passat bättre hos mig? har Pratbubblor frågat sig. Det där du twittrade om nyord, hade inte jag kunnat få fnissa lite åt det? Vi kände därför att Pratbubblor har gjort sitt och får gå i pension. Tack för alla fina år, Pratbubblor!

Men det innebär inte att vi på Språkkonsulterna slutar blogga. Pratbubblor får en efterträdare som nu ligger på vår webbplats. Efterträdaren kan vara lite slö i början innan den hunnit bli varm i kläderna, men med tiden har vi tänkt lägga längre blogginlägg där. Våra vardagliga iakttagelser låter vi vår Facebook-sida ta hand om.

Pratbubblor kommer att ligga kvar här, så om du vill hitta ett gammalt inlägg eller inser att du inte ens har läst hälften av alla våra inlägg är det bara att börja gräva i arkivet.

Tack även alla läsare för att ni läst, kommenterat och varit med på Pratbubblors långa resa! Och välkomna till vår nya blogg på sprakkonsulterna.se. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar